Lisa! jezična putovanja

LISA! jezična putovanja jezični tečaj|Firenzi |2tjedna/ana 5769 HRK

 
051 292 708
team@jezicnaputovanja.com
ponedjeljak - petak — 08:00 - 16:00

Tečajevi talijanskog u Firenci

Tečajevi talijanskog u Firenzi naša su cjenovna preporuka. Povijesnka školska građevina nalazi se u elegantnoj secesijskoj četvrti, samo nekoliko minuta od velike katedrale 'Santa Maria del Fiore'.

null


3 razloga za Firencu:
 

 1. Lokacija: povoljno učenje talijanskog u središtu Firence
 2. Dodatne opcije: talijanski i crtanje, kuhanje ili degustacije autohtonih vina 
 3. Varijacije tečajeva: intenzivni tečaj, pojedinačna predavanja, jezične diplome, jezik i kultura


Naša jezična škola nalazi se u jednoj od najljepših građevina u Firenzi. Škola je smještena u centru grada, nedaleko od katedrale Santa Maria. Školska zgrada izgrađena je prije cca 250 godina i sada je dio zaštitćene baštine. Moćni stubovi štite ulazni portal s visokim stropovima, restauratori su s puno ljubavi osvježili oslikane svodove. Škola, smještena u mirnom dijelu, raspolaže sa 7 učionica. Veliki prozori s tipično firentinskim prozorskim kapcima ukrašavaju fasadu. S krovne terase pruža se predivan pogled na Katedralu i cijeli grad.
 

LISA-sprachreisen-italienisch-Florenz-stadt-sightseeing-Santa-Maria-del-Fiore-kuppel-sehenswuerdigkeiten

 

Akreditacije >>

Ponosni smo što smo osnovali školu u samom srcu Staroga grada, koja danas slovi za jedan od najboljih  jezičnih insitituta  Italije. Naša je škola članica organizacije ECL i Eduitalia. Svim predavačima talijanski je materinji jezika i specijalizirani su za predavanje talijanskog kao stranog jezika. 

Tijek vašeg jezičnog tečaja >>

Po dolasku u Firenzu, molimo Vas, ukoliko niste rezervirali transfer, da se zaputite do svog smještaja. Prvog će Vas dana u školi rasporediti u grupe, prema predznanju; tako jamčimo optimalan uspjeh učenja.

Nakon tečaja ćete imati dovoljno vremena za istraživanje grada. Škola nudi nekoliko aktivnosti tokom tjedna. Školsko osoblje će Vas rado savjetovati i preporučiti gdje otići, a možete se i sami uputiti. Ovdje ćete uvijek naći istomišljenike s kojima možete istraživati. Komunikacija s mještanima je izvrstan dopuna učenju jezika. Smještaj u obitelji domaćina također daje prednost učenju, jer možete direktno primijeniti ono što ste naučili. Osim toga, u kupovini ili izlascima, uvijek postoji mnogo prilika da se koristite jezikom.


Dolazak >>

Putovanje je dio iskustva vašeg jezičnog putovanja. Preporučujemo da rezervirate let za Firenzu. S aerodroma možete jednostavno doći do smještaja javnim prijevozom. Za polaznike koji odsjedaju u obiteljima, može se organizirati i transfer s aerodroma u periodu između 06:00 i 23:00 sata. Kontaktirajte nas za više informacija. 
Nakon jezičnog tečaja - Izdvajamo u Firenci:

 • U kući  'Casa di Dante' saznajte više o životu i radu pjesnika Dantea Alighieria

 • U galeriji Uffizi pogledajte remek djela  Botticellija, da Vincija i Michelangela

 • kupujte na 'Ponte Vecchio' u poznatim trgovina nakita

 • degustirajte vina u vinarijama u prekrasnoj okolici

 • uživajte ​​u prekrasnom pogledu s kupole katedrale

 • rezervirajte mjesto na kulinarskoj turi Firenze 

 • pogledajte pravog Michaelangelovog Davida u 'Accademia di Belle Arti'

 • pogledajte raskošne kipove u 'Loggia dei Lanzi'

 • Kušajte koktele u baru 'Moyo'

 • promatrajte noćno nebo iz zvjezdarnice u brdima u blizini Firenze

 Rado ćemo Vas dalje uputiti i savjetovati o tečaju jezika u Italiji. Preporučiti ćemo Vam dužinu trajanja i tip tečaja, pomoći u odabiru smještaja i terminima Vašeg jezičnog tečaja. Jednostavno nas nazovite ili nam pošaljite email. Naše podatke možete pronaći u zelenom polju nadesno.

Besplatno savjetovanje
Pošalji

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .