Lisa! jezična putovanja

Zaštita podataka

 
051 292 708
team@jezicnaputovanja.com
ponedjeljak - petak — 08:00 - 16:00

Izjava o privatnosti

Naša pravila o privatnosti temelje se na našim pravilima da su kupac i kupac kralj i kraljica i da tražimo samo podatke koje klijent želi podijeliti s nama. Oslanjamo se na EU Uredbu o zaštiti podataka, koju možete pročitati ovdje. Sadržaj pregleda DSGVO-a možete pronaći ovdje.

Možete koristiti uslugu LISA! Koristite se jezičnim putovanjima na različite načine - na primjer, kako biste pronašli informacije o putovanju jezika na našoj web stranici i tražili odgovarajuće putne ponude jezika na tražilici jezičnih putovanja. Možete dijeliti ponude za putovanja s drugim ljudima, baviti se knjigovodstvom i / ili iskoristiti naše besplatne stručne savjete. U našem engleskom rječniku, najveće i najopsežnije takve vrste, korisnici mogu slobodno pretraživati ​​prijevode na engleskom jeziku i koristiti ih besplatno.

To rezultira osobnim podacima koje možemo pohraniti, vrednovati i koristiti za našu uslugu.

Ako ste LISA! Koristite usluge putovanja jezika, vjerujte nam s vašim podacima. U ovoj se pravilima o privatnosti saznajte koje informacije prikupljamo, što prikupljamo i o tome što činimo s podacima koje prikupljamo. Budući da je to važno, potrebno je pažljivo pročitati pravila o privatnosti.

U politici privatnosti LISA! Objašnjenje jezičnog putovanja:

    Prednosti prikupljanja podataka za kupca

    Koje se informacije prikupljaju

    Razlog za anketu

    Kako upotrebljavamo podatke

    Koje alternative nudimo

    Gdje pohranjujemo podatke

    Kako izbrisati podatke

Pokušali smo napraviti najjednostavniji mogući prikaz. Međutim, ako niste upoznati s pojmovima kao što su zahtjev za rezervacije online rezervacijskog, kolačiće, IP adresa, i preglednicima, pozivamo vas da se upoznate s tim tehničkim uvjetima.

 

struktura

1. Pravne osnove

2. Prikupljanje podataka

        a, kada prikupljamo podatke

        b, koje podatke prikupljamo?

        c, zašto prikupljamo podatke

        d, gdje su pohranjeni podaci?

        e, minimalna dob

3. Iskorištavanje podataka

        a, otkrivanje podataka

        b, sigurnost podataka

        c, trajanje pohrane

4. Vaša prava kao žrtva

 

1. Pravne osnove

Temelj za politiku privatnosti je Europska opća uredba o zaštiti podataka. Diskrecija je naš prioritet.

2. Prikupljanje podataka


a, kada prikupljamo podatke

 1.     Prilikom rezervacije jezičnog putovanja: U obrascu za rezervaciju unosite svoje podatke, npr. Ime, adresa, telefonski broj. Rezervacije putem naših web stranica su rezervirane za osobe starije od 18 godina i stoga su u potpunosti sposobne djelovati.
 2.     Prilikom korištenja besplatnog savjeta za stručnjake: Prilikom slanja e-pošte, šaljete nam svoju adresu e-pošte prilikom pozivanja vašeg telefonskog broja.
 3.     Kada koristite našu web stranicu: Dok posjetite našu web stranicu i stranice u društvenim medijima, dajete nam neizravne podatke. Životni vijek, užitak, kolačići, IP adrese itd.
 4.     Kada koristite našu tražilicu za putovanje putem jezika
 5.     Kada ocjenjujete tečajeve jezika, npr. njezinu adresu e-pošte

Napomena:
Sve informacije koje su usmeno dostavljene našim zaposlenicima tijekom konzultacija neće biti spremljene! Iznimka: Diktirate podatke o našim zaposlenicima za rezervaciju jezičnih putovanja, koje su vam naši zaposlenici upisali u obrascu za rezervaciju ili nazovite kontaktne mogućnosti kao što su telefonski broj ili e-mail.

b, koje podatke prikupljamo?

Nismo zainteresirani za prikupljanje više podataka od vas nego što je neophodno kako bismo ispunili našu poslovnu svrhu i kako bismo vas na odgovarajući način poslužili kao kupac. Zato uhvatimo:

 •      Upravo onoliko koliko je potrebno

 •      Kao što je moguće manje podataka

Ako nam pošaljete podatke koji otkrivaju identitet, kao što je zahtjev putem e-pošte ili upit za pretraživanje u našoj tražilici za traženje jezika, možemo dodatno poboljšati ove usluge - prikazujući vam relevantnije rezultate pretraživanja, pomažući vam da pronađete najbolju moguću ponudu jezičnih putovanja. Želimo vam, kao korisnika naših usluga, razumjeti kako koristimo informacije i što morate zaštititi vašu privatnost.

Osobni podaci su npr.

     e-mail adrese

     telefonski brojevi

     adrese

     Brojeve kreditnih kartica

     Podaci o računu

     IP brojevi

Klijenti koji putuju na putovanjima (m / f) koji posjećuju našu web stranicu, pišu e-poštu ili rezerviraju rezervaciju jezika s nama, vjerujte nam na različite načine vaših podataka:

Prije rezervacije:
e-mail
telefonski brojevi

Pri rezervaciji:
emajl
osobnih podataka
podaci adresa
Ostali podaci

Prije rezervacije potrebno nam je vaša adresa e-pošte, poštanska adresa ili telefonski broj da biste odgovorili na vašu e-poštu, pismo ili telefonski poziv.
Za rezervaciju potrebni su vaši osobni podaci u obrascu za registraciju kako bismo mogli obraditi rezervaciju. Bez tih podataka relevantnih za praznik jezika, nije moguće rezervirati odmor na jeziku.

c, zašto prikupljamo podatke

Pohranjujemo podatke radi legitimnih interesa, npr. da vam pošaljemo prilagođene ponude (a ne da vam ne smetaju nevažne informacije) i našu obvezu ispunjenja, npr. da biste se mogli upoznati prilikom rezervacije jezičnog putovanja. Vaši podaci omogućuju glatki tečaj jezika. Bez podataka, kao što su ime ili datum rođenja, ne možemo rezervirati i organizirati putovanje za vas. Telefonski broj nije obavezan, ali trebamo vas nazvati u hitnim slučajevima (bez telefonskih poziva) kako bismo razjasnili pitanja o rezervaciji.

Razlozi na prvi pogled:

Za upite:

Ako nas pitate putem e-pošte, poštom ili telefonom, spremit ćemo vaše detalje kako bismo Vam pružili stručne savjete i odgovorili na sva vaša pitanja.

Za rezervacije:

Prikupljamo i pohranjujemo vaše podatke uglavnom u svrhu nesmetanog putovanja. Korištenje njihovih podataka je neophodno i potrebno za rezervaciju kako bi se izvršio ugovor o putovanju koji ste primili kod nas prilikom rezervacije. Dakle, trebamo podatke kako bismo mogli ispuniti našu korporativnu svrhu organiziranja jezičnih putovanja. Bez svojih podataka, koji su u prirodi prirode, ne možemo organizirati putovanje jezikom jer vam trebamo podatke za proces rezervacije. Uglavnom koristimo osobne podatke za upravljanje i dovršavanje rezervacije jezičnih putovanja. Zbog toga vas molimo za naznaku osobnih podataka. To su, na primjer, vaše ime, vaša adresa e-pošte, vaš telefonski broj koji su pohranjeni u vezi s vašom rezervacijom jezika.

Za osiguranje kvalitete:

naše osoblje će vam pisati, obično putem e-maila, pitati je li putovanje organizirano na svoje zadovoljstvo ili pristojno i jedinstveno zatražiti pregled LISA! Pošaljite jezični izlet na mreži ili popunite mali upitnik.

Besplatna informativna usluga:

Koristimo vaše podatke za kontakt, obično vašu adresu e-pošte, kako bismo Vas jednom godišnje obavijestili o programu tečaja novog jezika s prikazom tečaja i cijenom. Preduvjet za to je da ste se složili. Ovog servisa možete lako i jednostavno otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku.

Natjecanja:

Mi obično organiziramo natjecanja za osiguranje kvalitete i predstavljaju win-win situaciju: oni nas cijene online i pomažu nam poboljšati kvalitetu LISA! Za trajno poboljšanje jezičnih tečajeva. Pružamo visoku kvalitetu putovanja, koju dajemo među sudionicima nagradne igre.

Prijavi podatke:

Ako ste iz LISA! Za pozivanje jezičnog sadržaja, kontaktirajte nas ili rezervirajte rezervaciju jezika, prikupljamo i pohranjujemo određene podatke u dnevnicima poslužitelja. Ti zapisnici uključuju, ali nisu ograničeni na sljedeće: pojedinosti o tome kako ste koristili naše usluge, kao što je upit za pretraživanje vašeg pretraživača jezika ili telefonski broj, datum i vrijeme poziva, trajanje poziva. Koristimo ove informacije kako bismo mogli pristupiti našoj web stranici, kontrolirati i upravljati našim sustavima i poboljšati dizajn naših web stranica. Pohranjeni podaci bit će pohranjeni anonimno u skladu s važećim zakonskim zahtjevima. Stoga je izrada osobnih korisničkih profila isključena. Ovdje se ne prikupljaju podaci o osobama ili njihovom individualnom ponašanju.

IP adrese:

Zaštita vaše privatnosti vrlo je važna za nas. Stoga smo načelno osmislili našu internetsku ponudu, tako da njegova upotreba može biti anonimna. Koristimo informacije koje primamo i pohranjuju tijekom posjeta našim web stranicama samo za interne svrhe i za poboljšanje dizajna web stranica. Pohranjujemo IP adresu koju vam pruža web preglednik na razdoblje od sedam dana kako bismo otkrili, ograničili i uklonili pogreške ili pogreške (npr. Napadi na naše poslužitelje). Nakon tog razdoblja brišemo ili anonimiziramo IP adresu. Koristimo IP adresu strogo strogo namijenjenu npr. Sigurnosnih razloga.

Kolačići i slične tehnologije:

Naši partneri i mi koristimo različite tehnologije za prikupljanje i pohranu podataka kada koristimo LISA! Usluga turističke usluge poziva. To također može uključivati ​​kolačiće ili slične tehnologije koje identificiraju vaš preglednik ili uređaj. Kolačići su male datoteke pohranjene na tvrdom disku posjetitelja. Dopuštaju zadržati informacije za određeno vremensko razdoblje i utvrditi računalo posjetitelja. Za bolje korisničke upute i pojedinačne performanse koristimo trajne kolačiće. Također upotrebljavamo takozvane kolačiće sesije koji se automatski brišu prilikom zatvaranja preglednika. Možete postaviti preglednik da vas informira o položaju kolačića. To čini upotrebu kolačića transparentnim za vas.

LISA! U načelu, Sprachreisen ne prikuplja podatke, osim ako se korisnici ne slažu i primaju dodanu vrijednost, kao što je glatke rezervacije i putovanja, dobivanje važnih informacija, npr. Promijenite vrijeme leta ili informacije s primjerima cijene o našem novom programu. U potonjem slučaju, poslat ćemo vam e-mail najviše dvaput godišnje.

 

d, gdje su pohranjeni vaši podaci?

Obrađujemo osobne podatke na poslužiteljima koji se nalaze u Njemačkoj, ali iu drugim zemljama (EU ili web lokacijama s certifikatom Privacy Shield). Prema tome, možemo obrađivati vaše osobne podatke na poslužitelju koji se nalazi izvan zemlje u kojoj živite.

e, minimalna dob

Minimalna dob za korištenje naše stranice i naše usluge je 18 godina. Jezične izlete za studente obično rezerviraju roditelji, a nisu pokriveni paragrafima džeparca. Informacije koje pružaju studentski jezični izleti (tj. Jezični tečajevi do 18 godina) upućeni su roditeljima koji žele rezervirati putovanje jezikom s djecom. Roditelji nam šalju npr. ime i prezime putujućeg maloljetnog djeteta. Ti se podaci pohranjuju s nama kako bismo ispunili ugovor o putovanju.

 

3. Iskorištavanje podataka s LISA!

a, otkrivanje podataka

Prodajemo li vaše podatke?

Ne, ni na koji način. Ne trgovamo s adresama i datumima. Mi ne dajemo osobne podatke tvrtkama, organizacijama ili pojedincima izvan LISA! Jezik putovanja mreža nastavlja se. Unutar naše prodajne organizacije, samo oni entiteti dobit će vaše podatke koji su im potrebni za ispunjavanje naših ugovornih i zakonskih obveza ili za obavljanje njihovih dužnosti


Dijelimo li svoje podatke s trećim stranama?

Da, ako je bitno za ispunjenje ugovora. Mogu se spomenuti sljedeći primjeri:

 1.     Prijenos davateljima usluga: relevantni podaci kao što su ime i prezime, npr. zračnim prijevoznicima, tvrtkama za iznajmljivanje automobila, osiguravajućim društvima, obiteljima domaćinima ili hotelima.
 2.     Procesori koji nam zapošljavaju (članak 28. EU GDPR), posebno u području rezervacijskih sustava i IT usluga, logistike i tiskarske usluge, koji obrađuju vaše podatke u skladu s našim uputama
 3.     Javne vlasti i institucije (porezne vlasti, veleposlanstva zemlje odredišta) u nazočnosti zakonske ili regulatorne obveze (uvjeti zadržavanja, nabava VISA, pribavljanje zahtjeva za upis)
 4.     druga tijela za koja ste nam dali svoj pristanak na prijenos podataka.
 5.     Partneri za oglašavanje i usluge web analize kao što su Google Adsense ili Google Analytics

 

Napomena o Google Analytics

Da biste prilagodili našu web stranicu, stvaramo pseudonimne profile upotrebe pomoću usluge Google Analytics, usluge web analize koju pruža Google Inc. (1600 Amphitheater Parkway Mountain View, CA 94043, SAD). Google Analytics upotrebljava takozvane "kolačiće", koje su pohranjene tekstualne datoteke na vašem računalu koje vam omogućuju da analizirate upotrebu web stranice. Podaci koje generira kolačić o vašoj upotrebi ove web stranice obično se šalju Googleovom poslužitelju Budući da smo aktivirali IP anonimnost na ovoj web stranici, IP adresa će se skratiti unaprijed u državama članicama Europske unije ili u drugim državama ugovornicama sporazuma o Europskom ekonomskom području, osim u izuzetnim slučajevima Google će upotrijebiti te informacije u svrhu vrednovanja vaše upotrebe web stranice, sastavljanja izvješća o aktivnostima na webu i ostalih povezanih s aktivnostima na webu i korištenjem interneta Usluge suprotno pružiti nam.
U tim ciljevima, naš legitimni interes leži u obradi podataka. Pravna osnova za korištenje usluge Google Analytics je § 15. stavak 3. TMG ili članak 6. stavak 1. lit. f DSGVO. Podaci koje šaljemo i koji su povezani s kolačićima, korisničkim ID-ovima (npr. Korisničkom ID-u) ili ID-ovima za oglašavanje bit će automatski izbrisani nakon 14 mjeseci. Brisanje podataka čiji se rok zadržavanja obavlja automatski jednom mjesečno. Više informacija o uvjetima pružanja usluge i privatnosti potražite na adresi https://www.google.com/analytics/terms/en.html
https://policies.google.com


Može se proturječiti stvaranju pseudonimnih korisničkih profila u bilo kojem trenutku. Međutim, ukazujemo da u tom slučaju možda nećete moći koristiti sve funkcije ove web stranice u cijelosti.

Postoji nekoliko načina za to:
● Jedan od načina za web analitiku s Google Analytics u suprotnosti je staviti kolačić za isključivanje, koji Google upućuje ne spasiti ili podataka za potrebe web analitiku za korištenje. Imajte na umu da se ovim rješenjem analiza web stranica neće vršiti sve dok preglednik ne spasi kolačić za isključivanje. Ako sada želite postaviti kolačić za isključivanje, kliknite ovdje [opt-out]
● Također možete spriječiti pohranu kolačića koji se koriste za stvaranje profila tako da odgovarajuće postavite softver preglednika.
● Ovisno o pregledniku koji koristite, imate mogućnost postavljanja dodatke preglednika koji onemogućuje praćenje. Da biste to učinili, kliknite ovdje https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de i instalirati preglednik plug-in može nazvati tamo.

Upotreba Google Maps
Ova web stranica koristi Google Karte za prikaz zemljovida, lokacija i planiranja rute. Google kartama upravlja Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SAD. Ovo raspoređivanje omogućit će Googleu pozivanje vanjskih poslužitelja u Sjedinjenim Državama. Moguće je da se Google prijavljuje na ovaj zahtjev za poslužitelj i nastavlja s upotrebom podataka koji su uneseni ili prikupljeni na našoj web stranici. Za daljnje detalje o uporabi i mogućnostima eliminacije skladištenja i uporabe, idite na privatnost Centar google.de: Transparentnost i izbor i privatnosti.

Google Marketing Services
Ova web stranica koristi Google Adwords uslugu. Google AdWords je program oglašavanja na mreži tvrtke Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google").

Kao AdWords korisnik koristimo značajku Google Remarketing. Ova značajka omogućuje nam da preusmjerimo korisnike naše web stranice na druge web stranice na Google prikazivačkoj mreži (sam na Googleu, tzv. "Google oglasi" ili druge web stranice) putem oglasa na temelju njihovih interesa. Zbog toga se analizira interakcija korisnika na našoj web stranici, npr. što korisniku nudi zainteresiranost, kako bi korisnicima omogućila ciljano oglašavanje na drugim stranicama čak i nakon posjete našoj web stranici. Umetanje oglašavanja vrši se korištenjem kolačića, koje su male tekstualne datoteke pohranjene na korisničkom računalu. Pomoću njihove pomoći ponašanje korisnika može se analizirati prilikom posjete web stranici, a zatim se koristiti za preporuke ciljanih proizvoda i oglašavanje na temelju interesa. Kolačići se koriste za jedinstveno prepoznavanje web preglednika na određenom računalu, a ne da identificiraju osobu, a osobni podaci nisu pohranjeni. Možete onemogućiti upotrebu kolačića od strane Googlea slijedeći donju vezu i preuzeti i instalirati dodatak koji se nalazi tamo: https://www.google.com/settings/ads/plugin.
Više informacija o Googleovom remarketingu i Googleovim pravilima o privatnosti potražite na adresi: https://www.google.com/privacy/ads/.

Kao AdWords korisnik upotrebljavamo Googleovu analizu praćenja konverzija. Ovdje Google AdWords postavlja kolačić za praćenje pretvorbe na vašem računalu, pod uvjetom da ste došli do naše web stranice putem Google oglasa. Ovi kolačići gube valjanost nakon 30 dana. Ne sadrže osobne podatke i stoga nisu za osobnu identifikaciju. Ako posjetite određene web stranice na našoj web stranici i kolačić nije istekao, Google i možemo prepoznati da ste kliknuli na oglas i preusmjereni na ovu stranicu. Svaki Google AdWords klijent prima drugi kolačić. Stoga ne postoji način da se kolačići mogu pratiti putem web stranica oglašivača.

Prikupljene informacije koriste se za generiranje statističkih podataka o konverzijama za one AdWords oglašavače koji su odabrali praćenje pretvorbe. U tom procesu AdWords korisnici uče ukupan broj korisnika koji su kliknuli na oglas i preusmjereni na stranicu s oznakom za praćenje konverzija. Međutim, ne dobivaju informacije koje osobno identificiraju korisnike. Ako ne želite sudjelovati u postupku praćenja, možete spriječiti potrebnu postavku kolačića općim isključivanjem automatske postavke kolačića postavljanjem preglednika u skladu s tim. Nećete biti uključeni u statistiku praćenja konverzija. Više informacija i Googleova pravila o privatnosti potražite na adresi: https://www.google.com/policies/privacy/

 

YouTube

Naša web stranica koristi dodatke s Googleove stranice s YouTubeom. Operator web mjesta je YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, SAD. Kada posjetite neku od naših web-lokacija s omogućenim značajkom YouTube dodataka, bit ćete povezani s YouTube poslužiteljima. Youtube poslužitelj će biti obaviješten o našim stranicama koje ste posjetili.
Ako ste prijavljeni na svoj račun usluge YouTube, YouTube vam omogućuje povezivanje ponašanja pregledavanja izravno s vašim osobnim profilom. To možete spriječiti tako da se odjavite s računa usluge YouTube.
Više informacija o obradi korisničkih podataka potražite u pravilima o privatnosti usluge YouTube na adresi https://www.google.com/intl/en/policies/privacy

 

b, sigurnost podataka

Učinit ćemo sve kako bi zaštitili sebe i naše korisnike od neovlaštenog pristupa ili neovlaštenih izmjena, otkrivanja ili uništenja podataka. Konkretno, šifriramo mnoge naše usluge pomoću SSL-a.

Naša pravila o privatnosti mogu se s vremena na vrijeme mijenjati. Nećemo ograničavati svoja prava prema ovim Pravilima o privatnosti bez vašeg izričitog pristanka.

Sve ove izmjene pravila o privatnosti objavit će nas na ovoj stranici.

Ako se promjene trebale biti značajne, bit ćemo još važnije obavijesti pružaju (uključujući, u slučaju određenih usluga, obavijesti putem e-maila o promjenama u pravilima o privatnosti).

Osim toga, zadržat ćemo starije verzije pravila o privatnosti za vaše razmatranje u arhivi.

 
c, trajanje pohrane

Ako je potrebno, obrađujemo Vaše osobne podatke za vrijeme trajanja našeg poslovnog odnosa, što uključuje pokretanje i izvršenje ugovora za izvršenje turističke usluge. Uz to, podložni smo različitim zahtjevima za pohranu i dokumentaciju. Rokovi za pohranu i dokumentaciju navedeni su dva do najviše deset godina. Konačno, razdoblje skladištenja također se procjenjuje prema zakonskim rokovima ograničenja. Pohrana vaših osobnih podataka na temelju vašeg pristanka odvija se do daljnje obavijesti.

 

4. Vaša prava kao žrtva

Imate pravo u bilo koje vrijeme, iz razloga koji proizlaze iz svoje posebne situacije, kako biste spriječili obradu osobnih podataka koji se odnose na vas koji, sukladno članku 6 (1) lit. f EU-DSGVO (obrada podataka na temelju ravnoteže interesa) odvija se, prigovarajući. To se također odnosi i na profiliranje na temelju ove odredbe u smislu članka 4. br. 4. EU-GDPR, što može biti za konzultacije i podršku kupaca. Ako odbacite, više nećemo obrađivati vaše osobne podatke. Uz to, imate u skladu s člankom 15. ili člankom 21. EU-DSGVO stalno pravo na povlačenje vašeg pristanka na obradu podataka za daljnje svrhe, ako ste nam dali pristanak ovog obrasca.

 

Kontaktirajte nas u ovim slučajevima

Juventas d.o.o.

Opric 80e

51415 Lovran

Hrvatska
Tel.: +385 51 292 708
www.jezicnaputovanja.com
E-mail: team@jezicnaputovanja.com

Besplatno savjetovanje
Pošalji

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .