Lisa! jezična putovanja

LISA! jezična putovanja Francuski |Montpellieru Classic

 
051 292 708
team@jezicnaputovanja.com
ponedjeljak - petak — 08:00 - 16:00

Francuski Tečajevi u Montpellieru - Classic

Naša kvaliteta programa u Montpellieru - Classic je pristupačna alternativa za naučiti francuski u kratkom vremenu. To je omogućeno viša od cijena prednost na dva sudionika po razredu.

LISA-Sprachreisen-Franzoesisch-Montpellier-Classic-Place-de-la-Comedie-Oper-Abends-Ausgehen-Sonnenuntergang-Innenstadt-zentral  


3 Razlozi za Montpellier - CLASSIC:

 1. Na prodaju: condusive za naučiti francuski u sveučilišnom gradu u blizini mora

 2. Dugoročni tečajevi: niski troškovi života, istražujući prekrasan krajolik vrijedi

 3. Kvaliteta: Moderna škola se nalazi u gradskoj jezgri, međunarodni sudionici


Montpellier je jedan od najljepših gradova u južnoj Francuskoj. Razina obrazovanja našeg alternativnog programa u Montpellieru - Classic je jednako visoka, samo cijenu grupe veće od dvije osobe. Naša škola nalazi se u starom dijelu grada, nedaleko od "Place de la Comédie '. S ovog mjesta, restorani, trgovine i kafići u sveučilišni grad najbolje mogu istražiti. U Rue de l'Universite, studenti ispunjavaju na pauzi za ručak u jednom od bistroa. U uskim ulicama posljednjih nebo plavo roleta, posjetitelji mogu šetati predivno. U "Pavillon Populaire" različitim izložbama. Od 'Place Royale du Peyrou' imate prekrasan pogled na grad i staru vodovoda. Navečer smo susret u jednom od barova koji su ponekad kluba, galerija i Brasserie u jednom. Mali kazališta ponuditi raznolik program. Sredozemno more je postignut u samo 20 minuta vožnje automobilom.


null  

LISA! Jezični tečajevi »

LISA! Tečajevi u Montpellieru - Classic su kvalitetni tečajevi francuskog jezika sa smještajem. Naši tečajevi početi svakog ponedjeljka. Ako tečaj počinje na blagdan, tečaj počinje u utorak (vidi raspored). Naši tečajevi intenzivne jezika u Montpellier - Classic priznaju se u Njemačkoj u nekoliko saveznih država što je obrazovni dopust. Francuski su klase su pogodne za studente i profesionalce, za učenika stranih jezika s ograničenim znanjem i napredne. Tijekom svog jezika putovanja živite u željenom smještaju, npr u obitelji domaćina ili u rezidenciji. Informacije o tečajevima francuskom jeziku našim servisirati za djecu i mladež može naći pod točkom izbornika "student".


Akreditacije »

LISA! Tečajevi, sa preko 20 godina iskustva u najboljim usluga i organizacije za tečajeve. Naša škola je član strukovnih organizacija Ialc. Svi nastavnici specijalizirani za poučavanje njihovom materinjem jeziku francuski kao strani jezik.


Protok vašeg jezičnog tečaja »

Na dolasku vašeg LISA! Jezik Putovanja ćete stići na smještaj. Na prvi dan vam prema vašoj razini znanja su podijeljeni u razinama. Tako jamčimo optimalan uspjeh učenja.
Nakon tečaja ćete imati dovoljno vremena za istraživanje grada. Škola nudi nekoliko puta tjedno aktivnosti. Školskog osoblja može savjetovati o tome gdje noćni život i shopping može biti, tamo gdje je najbolji aparat i koje Festival se odvija. Svatko može posegnuti i istraživati ​​na svoju vlastitu. Tu će uvijek naći istomišljenike s kojima možete ići istraživati. Isto ono što su naučili produbiti i test, razmjena s mještanima je izvrstan dopuna učenju jezika. Smještaj u obitelji domaćina imaju prednost da možete primijeniti ono što su naučili izravno. Kada kupujete i noćni život postoji mnogo mogućnosti da se govori francuski.


Dolazak »

Drago nam je što ste rezervirali let za Montpellier. Način i povratak transfer iz zračne luke, željezničke ili autobusnog kolodvora do vašeg smještaja uključen je po dolasku nedjeljom 9:00 do 22:15 sat, odlazak na subotu u 09:00 i 22:15 sat između cijene. Inače, postoje javni prijevoz veze dobri. Taksi vožnje košta oko 30 € svaki put. Pišite nam ili nas nazovite. Mi vam savjetujemo detaljno! 
Nakon jezičnog tečaja - Izdvajamo u Montpellieru:

 

 • Kupanje i sunčanje na plaži u Palavas

 • Suveniri kupiti i piti čaj u čajani 'Zandoli'

 • vidi raspadajućim umjetnost "Musée Fabrea '

 • Kokteli u baru 'Apothicaire' ili 'tata Doble'

 • Jogging u parku "Bois de Montmaur '

 • Ronjenje u laguni "L'Thau 'u Sete

 • uzeti izlet u Camargue i vidjeti bijele konje i flaminga

 • Posjetite bajku dvorac Carcassonne

 • uzeti izlet u Avignonu


Savjetujemo vam besplatno optimalno vrijeme putovanja i vrijeme, za odgovarajući Sprachkursart i za dolazak i ulazak. Informacije o upisu mogu se naći u našem jeziku putovanja savjetnika. Rezervirajte svoj jezik putovanje udobno putem telefona, e-maila ili putem internetskog obrasca.

Besplatno savjetovanje
Pošalji

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .