Lisa! jezična putovanja

LISA! jezična putovanja | Engleski | Velika Britanija | 2 tjedna 7355 HRK

 
051 292 708
team@jezicnaputovanja.com
ponedjeljak - petak — 08:00 - 16:00

Tečajevi engleskog - Oxford

Ponuda za odrasle

Ovaj povijesni grad poznat je po Sveučilištu svjetske klase, a nudi obilje kulture, mjesta za shopping i odličnu lokalnu glazbu.


null  


3 RAZLOGA ZA OXFORD:

  1. Destinacija: sveučilišno mjesto s tradicijom i bogatim kulturnim životom 
  2. Kvaliteta: moderno opremljene učionice, internacionalni polaznici 
  3. Velik izbor tečajeva: poslovni, standardni, intenzivni; grupni, individualni

 

Sveučilište u Oxfordu, osnovano prije 900 godina, najstarije je u Velikoj Britaniji. Studenti dolaze sa svih strana svijeta i stanuju u prekrsnim srednjevjekovnim zgradama. Izvana, ove zgrade izgledaju poput povijesnih muzeja sa dobro održavanim vrtovima, ali untar zidova nalaze se mali stanovi ili moderne sveučilišne učionice. Oxford je prepun umjetničkih galerija i uzvišenih viktorijanskih zgrada. Ulica Walton puna je popularnih pubova i klubova. Oxford je od Londona udaljen jedva sat vremena; četiri ili pet autobusa na sat prometuje između Oxforda i Londona. U Oxfordu se osim brojnih galerija, muzeja i zapanjujućih viktorijanskih zgrada, može naći i mnoštvo malih trgovina, kafića i barova, te vrhunskih restorana. Rijeka Temza teče kroz Oxford i integralni je dio Oxfordskih događanja i tradicije: godišnja utrka barkama po Temzi, prema Londonu, u kojoj se natječu Sveučilišta, datira iz 1829. g. Na rijeci se održava i poznati punting- često uspoređivan sa vožnjom gondole u Italiji, punting se sastoji od vozača čamca, koji upravlja čamcem na način da se odupire štapom od dna rijeke. Osim Londona, Bournemouth-gradić uz more, Salisbury-malo selo i misteriozni Stonehenge, su isto blizu i vrijedi ih vidjeti.


null  


Akreditacije »

Naša škola u Oxfordu članica je English UK-a i EAQUALS-a te je priznata od strane British Councila i ISI-a.


Tijek Vašeg jezičnog tečaja »

Po dolasku, molimo Vas, ukoliko niste rezervirali transfer, da se zaputite do svog smještaja. Prvog će Vas dana u školi rasporediti u grupe, prema predznanju; tako jamčimo optimalan uspjeh učenja.

Nakon tečaja ćete imati dovoljno vremena za istraživanje grada. Škola nudi nekoliko aktivnosti tokom tjedna. Školsko osoblje će Vas rado savjetovati i preporučiti gdje otići, a možete se i sami uputiti. Ovdje ćete uvijek naći istomišljenike s kojima možete istraživati. Komunikacija s mještanima je izvrstan dopuna učenju jezika. Smještaj u obitelji domaćina također daje prednost učenju, jer možete direktno primijeniti ono što ste naučili. Osim toga, u kupovini ili izlascima, uvijek postoji mnogo prilika da se koristite engleskim jezikom.


Dolazak »

Drago nam je što ste rezervirali put u Oxford. Preporučujemo da rezervirate let za London, odakle jednostavno možete javnim prijevozom doći do Oxforda. Više informacija naći ćete na www.nationalexpress.com Preporučujemo također, da po dolasku an autobusni kolodvor, do smještaja koristite taksi. Kontaktirajte nas, rado ćemo Vas savjetovati u detalje!


 

Nakon jezičnog tečaja - izdvajamo u Oxfordu:

  • Posjetite prirodoslovni muzej

  • Posjetite ‘Castle Prison‘

  • Kupite lokalne proizvote na sajmištu ‘Covered Market’ 

  • Posjetite botanički vrt

  • Istražite grad s biciklom

  • Shopping u  ‘Bicester Village’

  • Napravite izlet do Cotswoldsa

Besplatno savjetovanje
Pošalji

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .