Lisa! jezična putovanja

LISA! jezična putovanja - Engleski |Sliema|2 tjedna 4385 HRK

 
051 292 708
team@jezicnaputovanja.com
ponedjeljak - petak — 08:00 - 16:00

Tečajevi za odrasle na Malti

Želite kombinaciju učenja engleskog jezika i odmora? Malta nudi  sunce, plažu i more. U 2 do 4 tjedna s nama ćete naučiti tečno govoriti.U ovoj obiteljskoj školi upoznati ćete zanimljive polaznike iz cijeloga svijeta.

LISA-Sprachreisen-Englisch-Franzoesisch-Spanisch-Italienisch-Portugiesisch-Arabisch-Meer-Strand-Pool-Maedchen-Freizeit-Aktivitaeten-Urlaub-Schwimmen

 

3 razloga za tečaj jezika na Malti:

  1. Cijena: najpovoljniji tečaj engleskog jezika
  2. Udaljenost: 2 sata leta i na moru ste
  3. Kvaliteta: visok uspjeh učenja, zaslužen odmor

Malta je mali otok na Mediteranu, između Europe i Afrike. Dva mala otoka, Gozo i Comino, također su pod jurisdikcijom otoka, kao i nekoliko nenaseljenih otoka. Sjever Malte odlikuju predivni krajolici, a jug ribarska tradicija. Na Malti nastaje fuzija mediteranske i britanske kulture. I hrana je spajalica britanske i talijanske kuhinje, sa odličnim začinima sa bliskog istoka. Kao i u Velikoj Britaniji, Maltežani voze po lijevoj strani, obožavaju utrke konja i piju čaj s mlijekom.

Otok je okružen kristalno čistim plavim morem i zlatnim pješčanim plažama. Ronjenje na malti će vam otkriti morske konjice, vlasulje i tropske ribe egzotičnih boja. Luka Valletta, ujedno i glavni grad Malte, je prepuna raznobojnih barčica koje su karakteristične za Maltu. Malta je dom i brojnim gušterima i kameleonima. 

 Malta je poznata po svojoj kulturalnoj raznolikosti, kao i po raznolikom noćnom životu i partijima. Postoji mnogo barova i mladih ljudi sa svih strana svijeta. Malta pripada British Commonwealth-u (sada Commonwealth Naroda) i engleski je jedan od dva službena jezika. TV emisije i novine su na engleskom jeziku. Malta je odlično mjesto za učenje engleskog, a istovremeno uživanje na ljetnim temperaturama i Mediteranu.

#

 

LISA! Jezični tečajevi »

LISA! Tečajevi na Malti su visokokvalitetni tečajevi engleskog jezika organizirani na moru, sa smještajem. Naši tečajevi počinju svakoga dana (vidi raspored).


Akreditacije »

Iznimno smo ponosni na našu školu na Malti, jednu od malobrojnih na otoku koja uspješno odolijeva prenapučenosti. Tijekom godina vođeni smo principom kvalitete, a ne kvantitete. Naša škola jedna je od temeljnih članica FELTOM-a (Federation of English Language Teaching Organisations Malta), te je akreditirana od strane udruge EFL, FDSV i Bristish Councila. Svi naši predavači su stručnjaci u podučavanju svojeg maternijeg jezika kao stranog jezika.



Tijek Vašeg jezičnog tečaja »

Po dolasku na Maltu, molimo Vas, ukoliko niste rezervirali transfer, da se zaputite do svog smještaja. Prvog će Vas dana u školi rasporediti u grupe, prema predznanju; tako jamčimo optimalan uspjeh učenja.

Nakon tečaja ćete imati dovoljno vremena za istraživanje grada. Škola nudi nekoliko aktivnosti tokom tjedna. Školsko osoblje će Vas rado savjetovati i preporučiti gdje otići, a možete se i sami uputiti. Ovdje ćete uvijek naći istomišljenike s kojima možete istraživati. Komunikacija s mještanima je izvrstan dopuna učenju jezika. Smještaj u obitelji domaćina također daje prednost učenju, jer možete direktno primijeniti ono što ste naučili. Osim toga, u kupovini ili izlascima, uvijek postoji mnogo prilika da se koristite engleskim jezikom.

Dolazak »

Drago nam je što ste rezervirali put na Maltu. Dolazak i odlazak može slobodno izabrati, ovisno o dostupnosti leta. Cijena uključuje 7 dana u tjednu. Dodatne noći su također dostupne uz nadoplatu. Preporučujemo da rezervirati transfer do smještaja. Napomena: transfer u jednom smjeru je od 06:00 do 24:00, a povratni od 04:00 do 24:00 sat. Pišite nam ili nas nazovite. Rado ćemo Vas savjetovati u detalje!



 
Nakon jezičnog tečaja - Izdvajamo na Malti

  • Izleti brodom na Gozo i Comino

  • Kokteli u 'Cork's Bar Balluta'

  • Ronjenje i istraživanje Billinghurst špilje na otoku Gozo

  • Doživite povijest Malte na izložbama u Oružarnici u Valletti, ili u Pomorskom muzeju u Vittoriosi

  • Pogledajte otoka s morske strane, rezervirajte izlet brodom

  • Subotom ujutro posjetite sajmište

  • Shopping uz morsku šetnicu

  • Popsjet sajmova u Birkirkari u Birżebbugi

  • Plesnjaci u St. Julianu i Pacevillu


Besplatno Vas savjetujemo, pomoći ćemo Vam odabrati idealnu kombinaciju!  Rezervirajte svoj tečaj  putem telefona, e-maila ili  internetskog obrasca.

Besplatno savjetovanje
Pošalji

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .