Lisa! jezična putovanja

LISA! jezična putovanja Italija|Viareggiu |2tjedna/ana 6509 HRK

 
051 292 708
team@jezicnaputovanja.com
ponedjeljak - petak — 08:00 - 16:00

Tečajevi talijanskog u Viareggiu

Danju se ljubitelji sunca u Viareggiu druže na nepreglednoj pješčanoj plaži, a noću se nalaze u barovima i kafićima uz obalu. Duga, čarobno svijetla pješčana plaža zaštitni je znak Viareggia. Mali morski grad u Toskani nalazi se nedaleko od Pise i Lucce. Za talijane, Viareggio je cijenjeno i omiljeno morsko kupalište. Arhitektura 19. stoljeća karakterizira grad na Tirenskom moru. Grad na obali prepun je kavana, barova i restorana.

LISA-sprachreisen-italienisch-Viareggio-strand-meer-sonne-entspannen-freizeit-baden


3 razloga za Viareggio:

  1. Blizina: škola u blizini smještaja, znamenitosti i plaže
  2. Destinacija: prekrasna plaža, izvrsna polazišna točka za izlete 
  3. Mala škola, ugodna atmosfera

 

Naša jezična škola nalazi se u srcu Viareggia. Do pješčane plaže možete doći pješke za  5 minuta. Ovdje se nalaze mnogobrojne kavane, barovi i trgovine. Povijesna školska zgrada raspolaže za 6 svijetlih i dobro opremljenih učionica. Nastavnici su specijalizirani za predavanje talijanskog jezika. Viareggio nudi mogućnost učenja talijanskog jezika u opuštenoj atmosferi na moru. Molimo da uzmete u obzir da je naša škola u Viareggu otvorena samo u periodu od početka lipnja do sredine rujna.


LISA! Jezični tečajevi >>

LISA! Tečajevi u Viareggiu su kvalitetni tečajevi talijanskog jezika. Naši tečajevi početi svakog ponedjeljka. 


Akreditacije >>

Škola je priznata od talijanskog Ministarstva za obrazovanje i članica je ASILS-a i udruge EDUITALIA. Svim predavačima talijanski je materinji jezik, i specijalizirani su za predavanje talijanskog kao stranog jezika. 


Tijek Vašeg jezičnog tečaja >>

Po dolasku u Viareggio, molimo Vas, ukoliko niste rezervirali transfer, da se zaputite do svog smještaja. Prvog će Vas dana u školi rasporediti u grupe, prema predznanju; tako jamčimo optimalan uspjeh učenja.

Nakon tečaja ćete imati dovoljno vremena za istraživanje grada. Škola nudi nekoliko aktivnosti tokom tjedna. Školsko osoblje će Vas rado savjetovati i preporučiti gdje otići, a možete se i sami uputiti. Ovdje ćete uvijek naći istomišljenike s kojima možete istraživati. Komunikacija s mještanima je izvrstan dopuna učenju jezika. Smještaj u obitelji domaćina također daje prednost učenju, jer možete direktno primijeniti ono što ste naučili. Osim toga, u kupovini ili izlascima, uvijek postoji mnogo prilika da se koristite jezikom.

 

Dolazak >>

Putovanje je dio iskustva vašeg jezičnog putovanja. Preporučujemo da rezervirate let za Pisu. S aerodroma možete jednostavno doći do smještaja javnim prijevozom. Pisa je udaljena otprilike 40 minuta vožnje vlakom. Za više informacija posjetite stranicu www.trenitalia.it. Dodatno se može organizirati i transfer. Kontaktirajte nas za više informacija.

Za daljnje informacije, molimo kontaktirajte naš tim, naši kontakt podaci nalaze se u zelenom polju s desne strane. Bit će nam drago detaljnije Vas savjetovati.

   



 
Izdvajamo u Viareggiu:

 

  • uživajte igrajući odbojku na prekrasnoj pješčanoj plaži

  • uživajte na Open Air koncertima na ‘Puccini Festivals’ 

  • osjetite duh '60. degustirajući vino u baru ‘Il Vige’

  • probajte lokalne prozivode na sajmu ‘Piazza Cavour’ 

  • pogledajte obalni pojas s broda

  • posjetite ‘Villu Borbone’ i pogledajte prekrasno zelenilo koje ju okružuje

  • napravite vinsku turu u okolna mjesta

 

Besplatno savjetovanje
Pošalji

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .