Lisa! jezična putovanja

LISA! jezična putovanja talijanskog |Trst |2tjedna/ana 7155 HRK

 
051 292 708
team@jezicnaputovanja.com
ponedjeljak - petak — 08:00 - 16:00

Tečajevi talijanskog u Trstu

Veseli talijani susreću se na espressu ovdje u Trstu - talijanskom gradići smještenom na sjeveru zemlje.

LISA-Sprachreisen-Italienisch-Triest-Meer-Kueste-Aussicht-Waelder-Berge


3 razloga za Trst:

  1. Lokacija: dinamičan grad koji kombinira talijanski, austrijski i mađarski kulturni život
  2. Kvaliteta: u malim grupama, prisna atmosfera, intenzivnost
  3. Idealno za obitelji: mogućnost korištenja usluge čuvanja djece

Ovdje se bijele stijene reflektiraju u moru, a svježi morski zrak miješa se s mirisom divljih začina. Trst je srednje velik grad na sjeveru Italije, u neposrednoj blizini granice sa Slovenijom, sa oko 200,000 stanovnika. Grad je okružen prirodom i smješten na Jadranskom moru. 

Centar grada je trg ‘Piazza Unità d'Italia’ okružen malim trgovinama i kafićima. U susjednim ulicama naići ćete na scene iz života, gestikulaciju, glasan smijeh i sve ostalo tako tipično za talijane. Lokalna ćete vina najbolje isprobati u enoteci ‘Enoteca Nanut’, dok se tipični specijaliteti regije poslužuju u  ‘Trattoria Citta di Londra’; obavezno za isprobati su i slatki specijaliteti poput  ‘putizza’, ’Pinza’ ili ‘Mandorlato’ u slastičarni ‘Pasticceria Caffe Pirona’.

U Trstu su i brojni dokazi prošlosti, grad je od 14. stoljeća do 1918. pripadao Austriji. Današnje art nouveau građevine, kafići s "bečkim šarmom", statue princeze Sissi te pruga  podsjećaju na ta vremena.

Ljepota bijelih litica Trsta i azurno more inspiriraju mnoge umjetnike i pisce. Brojni su pisci ovdje boravili tokom svojih života, i ovdje su nastala neka od njihovih najpoznatijih djela. Neki od njih su i James Joyce, Italo Svevo, Rainer Maria Rilke i Kafka. U gradu ćete naići na statue tih poznatih pisaca. Opera ‘Teatro Verdi’ jedna je od poznatijih u Italijii; ovdje su se prvi put prikazale dvije Verdijeve opere.

Trst je okružen planinama, a na sjeveru se morem otvara svijetu; zahvaljujući tome, tokom cijele godine ima blagu klimu.


LISA! Jezični tečajevi >>

LISA! Tečajevi u Trstu su kvalitetni tečajevi talijanskog jezika.Naši tečajevi početi svakog ponedjeljka. 


Akreditacije >>

Naša je škola članica organizacija IALC i EDU ITALIA. Mali broj polaznika u grupi osigurava intenzivnu i interaktivnu nastavu, te brz napredak. Svi predavačima talijanski je materinji jezik i specijalizirani su za predavanje talijanskog kao stranog jezika.


Tijek Vašeg jezičnog tečaja >>

Po dolasku u Trst, molimo Vas, ukoliko niste rezervirali transfer, da se zaputite do svog smještaja. Prvog će Vas dana u školi rasporediti u grupe, prema predznanju; tako jamčimo optimalan uspjeh učenja.

Nakon tečaja ćete imati dovoljno vremena za istraživanje grada. Škola nudi nekoliko aktivnosti tokom tjedna. Školsko osoblje će Vas rado savjetovati i preporučiti gdje otići, a možete se i sami uputiti. Ovdje ćete uvijek naći istomišljenike s kojima možete istraživati. Komunikacija s mještanima je izvrstan dopuna učenju jezika. Smještaj u obitelji domaćina također daje prednost učenju, jer možete direktno primijeniti ono što ste naučili. Osim toga, u kupovini ili izlascima, uvijek postoji mnogo prilika da se koristite jezikom.

 

Dolazak >>

Putovanje je način života, a vaš dolazak i let avionom isto su dio vašeg iskustva jezičnog putovanja. Mi vam preporučujemo dolazak vlakom ili avionom do Trsta. Transfer s kolodvora ili aerodroma do smještaja uključen je u cijenu.

Za daljnje informacije, molimo kontaktirajte naš tim, naši kontakt podaci nalaze se u zelenom polju s desne strane. Bit će nam drago detaljnije Vas savjetovati.

   



 
Izdvajamo u Trstu:

  • Uživanje ​​u malim, živopisnim uvalama 

  • Pogled na grad Trst s planinarske staze 'Napoleonica'

  • U secesijskoj slastičarnici La Bomboniera kušajte ukusne čokolade i kolače

  • Habsburška povijest u dvorcu "Miramare"

  • Gledajte zalazak sunca s gata Molo Audace 

  • Uživajte ​​u aperitivu na 'Viale XX Settembre'

  • Slijedite stope Rainer Maria Rilke na 'Rilke Stazi'

  • Biciklirajte na prekrasnoj biciklističkoj stazi od Trsta do Sistiana

  • Kušajte domaće vino i proizvode u tipičnoj 'Osmiza'


 

Besplatno savjetovanje
Pošalji

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .