Lisa! jezična putovanja

LISA! jezična putovanja Italija |Pisi |2tjedna/ana 5999 HRK

 
051 292 708
team@jezicnaputovanja.com
ponedjeljak - petak — 08:00 - 16:00

Tečajevi talijanskog u Pisi

U rodnome gradu Galilea vidjeti ćete Kosi Toranj. U uskim ulicama susjedi preko balkona razgovaraju, suše odjeću na povjetarcu...

LISA-Sprachreisen-Italienisch-Pisa-Zeitung-lesen-auf-Italienisch-Sightseeing-Stadtbummel-Einkaufen-Altstadt


3 razloga za Pisu:

  1. Lokacija: povoljni tečajevi talijanskog u srcu grada
  2. Dodatne opcije: tečajevi jezika i kulture za polaznike starije od 50 godina
  3. Kvaliteta: mala, obiteljski vođena škola, intenzivno savjetovanje 

Naša je jezična škola smještena u samom srcu Pise, samo dvije minute od željezničkog kolodvora. Sve su znamenitosti smještene u blizini. Škola ima 6 klimatiziranih učionica i malu knjižnicu. Školski tim će rado organizirati izlete u Firenzu, Sienu ili Rim za polaznike. Posebno su popularni izleti u okolna mjesta na kušanje vina ili tradicionalnih jela

LISA! Tečajevi u Trstu su kvalitetni tečajevi talijanskog jezika.Naši tečajevi početi svakog ponedjeljka. 


Akreditacije >>

Naša je škola priznata od talijanskog ministarstva za obrazovanje, i članica je organizacija ASILS i EDUITALIA. Svi predavači su specijalizirani za predavanje talijanskog kao stranog jezika.

Naša je škola članica organizacija IALC i EDU ITALIA. Mali broj polaznika u grupi osigurava intenzivnu i interaktivnu nastavu, te brz napredak. Svi predavačima talijanski je materinji jezik i specijalizirani su za predavanje talijanskog kao stranog jezika.


Tijek Vašeg jezičnog tečaja >>

Po dolasku u Pisu, molimo Vas, ukoliko niste rezervirali transfer, da se zaputite do svog smještaja. Prvog će Vas dana u školi rasporediti u grupe, prema predznanju; tako jamčimo optimalan uspjeh učenja.

Nakon tečaja ćete imati dovoljno vremena za istraživanje grada. Škola nudi nekoliko aktivnosti tokom tjedna. Školsko osoblje će Vas rado savjetovati i preporučiti gdje otići, a možete se i sami uputiti. Ovdje ćete uvijek naći istomišljenike s kojima možete istraživati. Komunikacija s mještanima je izvrstan dopuna učenju jezika. Smještaj u obitelji domaćina također daje prednost učenju, jer možete direktno primijeniti ono što ste naučili. Osim toga, u kupovini ili izlascima, uvijek postoji mnogo prilika da se koristite jezikom.

 

Dolazak >>

Putovanje je način života, a vaš dolazak i let avionom isto su dio vašeg iskustva jezičnog putovanja. Mi vam preporučujemo dolazak vlakom ili avionom do Trsta. Transfer s kolodvora ili aerodroma do smještaja uključen je u cijenu.

Za daljnje informacije, molimo kontaktirajte naš tim, naši kontakt podaci nalaze se u zelenom polju s desne strane. Bit će nam drago detaljnije Vas savjetovati.

   

Putovanje je dio iskustva vašeg jezičnog putovanja. Preporučujemo da rezervirate let za Pisu. S aerodroma možete jednostavno doći do smještaja javnim prijevozom. Dodatno se može organizirati i transfer s aerodroma. Kontaktirajte nas za više informacija.


 
 

Izdvajamo u Pisi:

 

  • u lipnju sudjelujte u izvedbi povijesne bitke na mostu na festivalu  ‘Gioco del ponte’ 

  • pogledajte zbirku u  ‘Museo Nazionale di San Matteo’ 

  • uživajte u sladoledu u starom gradu

  • u lipnju slavite na festivalu ’La Luminara di San Ranieri’ 

  • napravite izlet do Firenze

  • doživite povijest kroz slike u ‘Museo della Grafica’

  • pogledajte zbirku umjetnina u  ‘Palazzo Blu’

  • prošetajte vrtom ‘Giardino Scotto’ 

  • kupajte se i sunčajte na plaži ‘Marina di Vecchiano’

Besplatno savjetovanje
Pošalji

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .