Lisa! jezična putovanja

LISA! jezična putovanja španjolskog |Teneriffima

 
051 292 708
team@jezicnaputovanja.com
ponedjeljak - petak — 08:00 - 16:00

Tečajevi španjolskog na Teneriffima

Blaga klima tokom cijele godine i ljepota vulkanskog otočja, pozivaju ne samo kupače, već i one hrabre koji žele pješice obići otok ili ga istražiti  biciklom, ili pak iz zraka.

   

null



3 razloga za Teneriffe:

  1. Izbro tečajeva: Super-Intenzivni tečaj, španjolski i još više, individualna predavanja
  2. Cijena: povoljni tečajevi na Kanarskim otocima
  3. Kvaliteta: Klimatizirana škola, zabavna atmosfera

Tenerife pripadaju skupini Kanarskog otočja na Atlanskom oceanu, sa zapadne strane afričkog kontinenta. Kanarsko otočje, politički gledano, pripada Španjolskoj, i prema tome, Europskoj Uniji. Tenerife su najveći otok Kanara, dužine od 83 km i širine 51 km. Vulkanski se otok ponosi brojnim plažama, načinjenim od bijelog ili crnog pijeska. Prekrasan okoliš čine i brojni prirodni parkovi na Tenerifima sa svojom florom i faunom, a posebno je markantna snijegom prekrivena planina Pico del Teide visine 3718 m. U najljepšem dijelu Tenerifa, na sjeveru, nalazi se Puerto de la Cruz. Grad je poseban po svojoj raznolikosti: s jedne strane tu je romantičan stari grad sa svojim kolonijalim građevinama, mirna mjesta i plaže za uživanje, a s druge su tu moderni neboderi, hektičan stil života, trgovine i barovi. Najživlje je na području između šetnice, plaže „Martinez“ i trga „Plaza de Charco“. Ovdje se nalaze brojne trgovine, kafići i restorani. Na plaži „Jardin“, poznatoj kao najcrnijoj plaži grada, možete uživati u blagoj klimi i osvježiti se u hladnoj morskoj vodi. U samom središtu grada nalazi se i plaža za naturiste, oaza ukrašena skulpturama i domaćom florom. Večeri se obično provode u malom restoranu „Taberna del Pescador“, gdje možete cijelu noć provesti plešući na latinoameričku glazbu. 


null


Akreditacije»

Škola je članica organizacije FEDELE  i priznata je od Instituta Cervantes. 


Tijek Vašeg jezičnog tečaja »

Po dolasku, molimo Vas, ukoliko niste rezervirali transfer, da se zaputite do svog smještaja. Prvog će Vas dana u školi rasporediti u grupe, prema predznanju; tako jamčimo optimalan uspjeh učenja.

Nakon tečaja ćete imati dovoljno vremena za istraživanje grada. Škola nudi nekoliko aktivnosti tokom tjedna. Školsko osoblje će Vas rado savjetovati i preporučiti gdje otići, a možete se i sami uputiti. Ovdje ćete uvijek naći istomišljenike s kojima možete istraživati. Komunikacija s mještanima je izvrstan dopuna učenju jezika. Smještaj u obitelji domaćina također daje prednost učenju, jer možete direktno primijeniti ono što ste naučili. Osim toga, u kupovini ili izlascima, uvijek postoji mnogo prilika da se koristite jezikom.


Dolazak »

Putovanje je dio iskustva vašeg jezičnog putovanja. Preporučujemo da rezervirate let za Teneriffe. S aerodroma možete jednostavno doći do smještaja javnim prijevozom. Više informacija naći ćete na  www.titsa.com. Dodatno se može organizirati i transfer s aerodroma ili željezničke postaje. Kontaktirajte nas za više informacija


 

Nakon jezičnog tečaja - Izdvajamo na Teneriffima :

  • prošetajte tropskim botaničkim vrtom 

  • kuapjte se i sunčajte na plaži ‘Playa Jardin’

  • okušajte se u surfanju na plaži ‘Playa Martianez’

  • otiđite na izlet Orotave

  • odite na turu s vodičem u ‘Pico del Teide’

  • probajte ronjenje u Radazulu ili Punta Prieti

  • uživajte u predivnom pogledu na grad iz vrta orhideja ‘Jardín Sitio Litre’ 

  • u baru ‘Beehive’ probajte koktele

  • okušajte se u karaokama u baru ‘Karaoke El Jardin’

Besplatno savjetovanje
Pošalji

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .