Lisa! jezična putovanja

LISA! jezična putovanja španjolskog |San Sebastianu

 
051 292 708
team@jezicnaputovanja.com
ponedjeljak - petak — 08:00 - 16:00

Tečajevi španjolskog u San Sebastianu 

Nekoć elegantno primorsko odmaralište, San Sebastian se smjestio u zaljevu Biscay. Centar grada smjestio se tik do mora, uz uživanje na plaži tamo možete kušati i brojne vrste ukusnih tapasa.

LISA-Sprachreisen-Spanisch-San-Sebastian-Restaurants-Sternerestaurants-Gourments-Ausgehen-lokale-Produkte



3 razloga za San Sebastian:

  1. Španjolski i još više: tečajevi španjolskog za polaznike starije od 50 godina
  2. Lokacija: smještaj vrlo blizu škole
  3. Velik izbor tečajeva: privatna i grupna predavanja, intenzivni tečaj, španjolski i kultura

 San Sebastian je glavni grad provincije Gipuzkoa u Baskiji. Nalazi se u zaljevu Biscay, u blizini francuske granice, grad 190,000 stanovnika. Često grad opisuju kao biser Baskije - La Concha, a ime je zaslužio zbog svog položaja u zaljevu koji sliči školjci. Grad okružuju brdašca, ukljkučujući dva vrha,  'Monte Igeldo' i 'Monte Urgull", na kojim sae smjestio i kip Isusa Krista. Odavde se pruža i divan pogled na grad, okolna brdašca i plaže. Jedna od njih je predivna Ondaretta. Povijesni stari grad, nekadašnja je rezidencija španjolske kraljevske obitelji. Jedna od najljepših građevina je bazilika Santa María del Coro, smještena u centru grada. Grad je općenito poznat kao mjesto izvrsne kuhinje, s brojnim restoranima koje krase Michelinove zvijezdice. Uske uličice prepune su kafića koji poslužuju lokalni cider i "pinchos" (Baskijski termin za tapase). Popularna destinacija u San Sebastianu je i zabavni park s povijesnom temom. Ovdje se održavaju i brojni festivali i koncerti.

 

null


Akreditacije »

Naša je škola priznata od organizacija ALTO, FIYTO, Tandem International i Instituto Cervantes. Svi predavači specijalizirani su za predavanje španjolskog kao stranog jezika.


Tijek Vašeg jezičnog tečaja »

Po dolasku, molimo Vas, ukoliko niste rezervirali transfer, da se zaputite do svog smještaja. Prvog će Vas dana u školi rasporediti u grupe, prema predznanju; tako jamčimo optimalan uspjeh učenja.

Nakon tečaja ćete imati dovoljno vremena za istraživanje grada. Škola nudi nekoliko aktivnosti tokom tjedna. Školsko osoblje će Vas rado savjetovati i preporučiti gdje otići, a možete se i sami uputiti. Ovdje ćete uvijek naći istomišljenike s kojima možete istraživati. Komunikacija s mještanima je izvrstan dopuna učenju jezika. Smještaj u obitelji domaćina također daje prednost učenju, jer možete direktno primijeniti ono što ste naučili. Osim toga, u kupovini ili izlascima, uvijek postoji mnogo prilika da se koristite jezikom.


Dolazak »

Putovanje je dio iskustva vašeg jezičnog putovanja. Preporučujemo da rezervirate let za Bilbao, San Sebastian ili Biarritz. S aerodroma možete doći do San Sebastiana javnim prijevozom. Autobus PESA vozi svakoga sata između 9:00 i 22:00. Iz San Sebastiana bus vozi svakoga sata između 07:30 i 22:00.Alternativno, možete rezervirati i transfer između  06:30 i 21:00. Kontaktirajte nas za više informacija.


 

Nakon jezičnog tečaja - Izdvajamo u San Sebastianu :

  • posjetite ‘San Telmo Museums’

  • otiđite na izlet i posjetite Guggenheim Museum u blizini Bilbaa

  • pogledajte neku kazališnu predstavu u Victoria Eugenia

  • naučite surfati na plažama Zurriola ili Zarautz

  • plešite salsu i merengue u nekom od barova u Starome gradu 

  • prošetajte promenadom La Concha

  • posjetite Casa de la Risa u Monte Igueldu

  • prolistajte knjige u modernoj gradskoj knjižnici

Besplatno savjetovanje
Pošalji

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .