Lisa! jezična putovanja

LISA! jezična putovanja jezični tečaj, španjolskog | Madridu

 
051 292 708
team@jezicnaputovanja.com
ponedjeljak - petak — 08:00 - 16:00

Tečajevi španjolskog u Madridu

Provedite se kao nikad u životu! Započnite dan u Madridu uz  ‘café con leche’, a završite ga odlaskom u kazalište.

null


3 razloga za Madrid

  1. Kvaliteta: moderna škola, klimatizirane učionice 

  2. Izbor tečajeva: privata i grupna predavanja, intenzivni tečajevi
  3. tečajevi jezika i kulture za polaznike starije od 30 godina 

S populacijom od 3.2 milijuna ljudi, Madrid spada među tri najveća glavna grada Europe. Sjedište je to španjolske Vlade, financijsko i komercijalno središte ne samo regije nego i cijele Španjolske. Palacio Real, koja je od sredine 17. stoljeća služila kao rezidencija španjolske kraljevske obitelji, dan danas spada među najznačajnije građevine Madrida. Podsjetnik je to na imperijalističko doba i Habsburgovce. Rano ujutro španjolci sjede na suncu u kafićima, čitaju novosti uz  'cafe con leche' i 'churros', peciva. Poznati je trg Puerta del Sol, smješten u samom središtu zemlje. Ulica Calle de Acalá, veliki je bulevard prepun imperijalističkih građevina i restorana, poput Casa Dominga. Njom se može doći do parka Parque del Buen Retiro, posebno popularnog ljeti, kada se može iznajmiti brodić i veslati po umjetnom jezeru


Akreditacije>>

Škola je članica sljedećih organizacija: FEDELE, AEEEM, WYSTEC, ALTO te Centro Asociado del Instituto Cervantes, koji je već u nekoliko navrata našoj školi dao najveći broj bodova među svim školama u Španjolskoj.


Tijek Vašeg jezičnog tečaja >>

Po dolasku, molimo Vas, ukoliko niste rezervirali transfer, da se zaputite do svog smještaja. Prvog će Vas dana u školi rasporediti u grupe, prema predznanju; tako jamčimo optimalan uspjeh učenja.

Nakon tečaja ćete imati dovoljno vremena za istraživanje grada. Škola nudi nekoliko aktivnosti tokom tjedna. Školsko osoblje će Vas rado savjetovati i preporučiti gdje otići, a možete se i sami uputiti. Ovdje ćete uvijek naći istomišljenike s kojima možete istraživati. Komunikacija s mještanima je izvrstan dopuna učenju jezika. Smještaj u obitelji domaćina također daje prednost učenju, jer možete direktno primijeniti ono što ste naučili. Osim toga, u kupovini ili izlascima, uvijek postoji mnogo prilika da se koristite jezikom.


Dolazak >>

Putovanje je dio iskustva vašeg jezičnog putovanja. Preporučujemo da rezervirate let za Barcelonu. S aerodroma možete jednostavno doći do smještaja javnim prijevozom. Dodatno se može organizirati i transfer s aerodroma ili željezničke postaje. Kontaktirajte nas za više informacija.


 

Nakon jezičnog tečaja - Izdvajamo u Madridu :

  • posjetite kraljevsku palaču ‘Palacio Real’

  • promatrajte prolaznike na trgu ‘Plaza Mayor’ 

  • posjetite ‘Museo del Prado’ 

  • pogledajte zbirku umjetnosti 20. stoljeća ‘Reina Sofia’

  • bacite pogled na kraljevsku palaču iz Sabatini vrtova

  • Zvečerajte u ‘Gau&Café’ 

  • posjetite muzej ‘Campo del Moro’ 

  • provedite večer u Operi

  • osjetite dašak noćnog života u četvrti Malasaña

Besplatno savjetovanje
Pošalji

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .