Lisa! jezična putovanja

LISA! jezična putovanja jezični tečaj, španjolskog|Barceloni

 
051 292 708
team@jezicnaputovanja.com
ponedjeljak - petak — 08:00 - 16:00

Tečajevi španjolskog u Barceloni 

Gaudijeve kreativne fantazije oživljavaju na brojim šarolikim kućama, ukrašene njegovim mozaicima. U starom gradu vodorige pomno prate svakog posjetitelja Picassova muzeja, s planine Montjuïc pruža se predivan pogled na grad.

null



3 razloga za Barcelonu:

  1. Lokacija: španjolski u prekrasnom gradu na moru 
  2. Kvaliteta: mala škola u centru grada 
  3. Plaža, smještaj i znamenitosti, sve lako dostupno 

 Barcelona je poznata kao "dragulj Katalonije", i nakon Madrida, najveći je grad Španjolske s 1.6 milijuna stanovnika. Glavna je znamenitost grada katedrala "La Sagrada Familia", nedovršena konstrukcija koja kao da je izgrađena od pijeska.  Grad je popularna destinacija već desetljećima, ponajviše zbog ekscentričnih radova arhitekta Gaudija. Katalonci započinju svoj dan uz kavu i pecivo u kafiću, ručaju tapase, a večer započinju čašom crnog vina u pubu, primjerice onom u luci imena Barceloneta. Iskusite njihov stil života. Šarm i ljepota ove metropole osobito su naglašeni ujutro, kad ranoranioci jure kroz tržnicu La Boqueria, kupujući ribu, šunku i orijentalne začine. Svi ovdje znaju kako se cjenkati. Odmah ispred tržnice nalazi se ulica Las Ramblas, raj za shopping i zabavu. Najpopularniji kvart je 'Barri Gòtic', šarene art nouveau građevine, kultura u nastajanju i suživot umjetnika, studenata i obitelji čine ovu četvrt pravim boemskim područjem.

 

null


Akreditacije »

Mala škola se preporučuje polaznicima, koji polažu dosta vrijednosti na osobnu skrb. ISO9001 certifikat. Svi predavači specijalizirani su za predavanje španjolskog kao stranog jezika.


Tijek Vašeg jezičnog tečaja »

Po dolasku, molimo Vas, ukoliko niste rezervirali transfer, da se zaputite do svog smještaja. Prvog će Vas dana u školi rasporediti u grupe, prema predznanju; tako jamčimo optimalan uspjeh učenja.

Nakon tečaja ćete imati dovoljno vremena za istraživanje grada. Škola nudi nekoliko aktivnosti tokom tjedna. Školsko osoblje će Vas rado savjetovati i preporučiti gdje otići, a možete se i sami uputiti. Ovdje ćete uvijek naći istomišljenike s kojima možete istraživati. Komunikacija s mještanima je izvrstan dopuna učenju jezika. Smještaj u obitelji domaćina također daje prednost učenju, jer možete direktno primijeniti ono što ste naučili. Osim toga, u kupovini ili izlascima, uvijek postoji mnogo prilika da se koristite jezikom.


Dolazak »

Putovanje je dio iskustva vašeg jezičnog putovanja. Preporučujemo da rezervirate let za Barcelonu. S aerodroma možete jednostavno doći do smještaja javnim prijevozom. Dodatno se može organizirati i transfer s aerodroma ili željezničke postaje. Kontaktirajte nas za više informacija.


 

Nakon jezičnog tečaja - Izdvajamo u Barceloni :

  • uživajte u koncertu u Palau de la Música Catalana

  • ‘Pintxos’ - vrstue tapasa - probajte u baru Euskal Etxea 

  • uživajte u pogledu s planine Montjuïc

  • pogledajte rana djela Picassa u Museu Picasso 

  • pogledjate jednu od najvećih zbirki djela Joan Miróa u Fundació Joan Miró

  • izgubite se u četvrti ‘El Raval’

  • poslušajte live nastupe u baru ‘Asociacion Raices y Cultura’

  • posjetite gotičku katedralu ‘Santa Creu i Santa Eulàlia’

  • ronite ili vozite kajak uz obalu Costa Brava

Besplatno savjetovanje
Pošalji

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .