Lisa! jezična putovanja

LISA! jezična putovanja Francuski |Parisu |2tjedna/ana 8539 HRK

 
051 292 708
team@jezicnaputovanja.com
ponedjeljak - petak — 08:00 - 16:00

Tečajevi francuskog u Parizu

Zaljubiti ćete se u Parizu. Možda u grad, možda u osobu, možda oboje! Romantične uličice stvaraju pravu kulisu za zaljubljene.

null


3 razloga za Pariz:

  1. Lokacija: učite francuski u središtu Pariza
  2. Tečaj Varijacija: francuski i pravo, jezik i kultura
  3. Kvaliteta: centralno smještena škola, dugogodišnje iskustvo, poslijepodnevni tečajevi

Vaše putovanje započinje dolaskom na aerodrom, s kojeg busom ili metroom ubrzo stižete u glavni grad Francuske. Naša je škola smještena u centru i okružena je širokim avenijama, pješice možete otkriti sve čari grada. Umjetnička četvrt Montmarte i bazilika Svetog Srca, ušće rijeke Seine, pitoreskni parkovi, Les Halles, sve je vrlo blizu. Nešto udaljeniji je centar George Pompidou jedan od najvećih kongresnih centara grada, prepun moderne umjetnosti. Iza centra počinje stara četvrt "Marais", prepuna malih butika. Nekoliko koraka dalje i naći ćete se u parku 'Place des Vosges', gdje je nekoć živio Victor Hugo. Nastavite dalje ulicom lijevo i doći ćete do Bastiljskog obeliska, podsjetnika na francusku revoluciju 1789 godine. Blizu je i posjetiteljima najdraži muzej Louvre, s ljupkom Mona Lisom. Eleganciju grada okupanog suncem možete otkriti s vrha Eiffelovog tornja. Svakako vrijedno posjeta je i pariško groblje - Pere Lachaise.

LISA-Sprachreisen-Franzoesisch-Frankreich-Paris-Grand-Boulevards-Sjopping-Einkaufen-Champs-Elysees-Designermode


Akreditacije »

Škola je članica organizacija SOUFFLE i CAMPUSFRANCE te ima oznaku "FLE" kvalitete. Škola je smještena u srcu Pariza i jedna je od prvih jezičnih škola u gradu.


Tijek Vašeg jezičnog tečaja »

Po dolasku, molimo Vas, ukoliko niste rezervirali transfer, da se zaputite do svog smještaja. Prvog će Vas dana u školi rasporediti u grupe, prema predznanju; tako jamčimo optimalan uspjeh učenja.

Nakon tečaja ćete imati dovoljno vremena za istraživanje grada. Škola nudi nekoliko aktivnosti tokom tjedna. Školsko osoblje će Vas rado savjetovati i preporučiti gdje otići, a možete se i sami uputiti. Ovdje ćete uvijek naći istomišljenike s kojima možete istraživati. Komunikacija s mještanima je izvrstan dopuna učenju jezika. Smještaj u obitelji domaćina također daje prednost učenju, jer možete direktno primijeniti ono što ste naučili. Osim toga, u kupovini ili izlascima, uvijek postoji mnogo prilika da se koristite jezikom.


Dolazak »

  Putovanje je način života, a vaš put i dolazak isto dio vašeg jezičnog putovanja. Preporučujemo da uzmete let za Pariz. S aerodroma jednostavno možete do smještaja doći javnim prijevozom. Možete rezervirati i naš privatni transfer od aerodroma do svojeg smještaja. Za više informacija molimo kontaktirajte nas putem kontakta u zelenom polju s desne strane. Vrlo rado ćemo vas dodatno savjetovati.


Nakon jezičnog tečaja - Izdvajamo u Parizu:

  •  window shopping duž Champs-Élysées

  • Uživajte u pogledu na grad s Eiffelovog tornja

  • Napravite izlet u "Jardin du Luxembourg"

  • pogledajte prekrasnu Mona Lisu u Louvreu

  • popijte kavu u 'Café Boots' ili 'Fragments Parizu

  • U Ladurée kušajte slatke makarone 

  • Gledajte filmove u povijesnom kinu "Grand Rex '

  • sjednite u "Café de Flore", mjesto gdje je Hemingway zalazio

  • uživajte u umjetnosti i arhitekturi u muzeju Orsay

Besplatno savjetovanje
Pošalji

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .