Lisa! jezična putovanja

LISA! jezična putovanja Francuska |Nizzi |2tjedna/ana 6465 HRK

 
051 292 708
team@jezicnaputovanja.com
ponedjeljak - petak — 08:00 - 16:00

Tečajevi francuskog u Nizzi

Naša je jezična škola među najcjenjenijima u Francuskoj.  Učite francuski na Azurnoj obali.

null  


3 razloga za Nizzu:

  1. Odmor iz snova: tečajevi francuskog na Azurnoj obali, samo 15 min pješice od plaže
  2. Velik izbor tečajeva: poslovni, tečaj jezika i kulture 
  3. Kvaliteta: moderno opremljena, lijepa škola, ugodna atmosfera 

Nizza se nalazi na Azurnoj obali. Atmosfera na Côte d’Azuru ima svoju posebnu draž. Nije bez razloga omiljeno mjesto za odmor za mnoge francuze i ljude iz cijelog svijeta. Dugo ljeto i blage noći čine grad privlačnim. Blještavo plavo more i plaže pozivaju na poslijepodnevno sunčanje. Predivna noćna šetnja šetalištem Anglais daju Vam pravo raspoloženje za odmor. Uveče grad i njegova otmjena kulisa pulsiraju životom i poslovnošću. U restoranima i kavanama udovoljavaju Vam tipičnim mjesnim specijalitetima, posjetitelji uživaju u odličnoj večeri uz dobro vino. Za ljubitelje umjetnosti svakako vrijedi posjetiti Chagallov muzej.Stari grad prepun je uličnih izvođača, pantomimičara i prolaznika koji uživaju u zabavi. Novi grad je dio u kojem je smještena impresivna ortodoksna crkva. Izgrađena je u vrijeme Cara Nikolasa II 1912. godine. Dugačke plaže i šetnice pune se u poslijepodnevnim satima. Posjetitelji voze bicikle, čitaju knjige, šetaju, jednostavno uživaju.

 

LISA-sprachreisen-franzoesisch-Nizza-boote-wasser-hafen-ufer-stadt-sightseeing


 

Akreditacije >>

Naša jezična škola je članica strukove organizacije Campus France, akreditirana je od strane SOUFFLE-a i nagrađena je od ministarstva obrazovanja plaketom 'Label Qualite Fle' . Svim predavačima francuski je materinji jezik.


Tijek Vašeg jezičnog tečaja >>

Po dolasku, molimo Vas, ukoliko niste rezervirali transfer, da se zaputite do svog smještaja. Prvog će Vas dana u školi rasporediti u grupe, prema predznanju; tako jamčimo optimalan uspjeh učenja.

Nakon tečaja ćete imati dovoljno vremena za istraživanje grada. Škola nudi nekoliko aktivnosti tokom tjedna. Školsko osoblje će Vas rado savjetovati i preporučiti gdje otići, a možete se i sami uputiti. Ovdje ćete uvijek naći istomišljenike s kojima možete istraživati. Komunikacija s mještanima je izvrstan dopuna učenju jezika. Smještaj u obitelji domaćina također daje prednost učenju, jer možete direktno primijeniti ono što ste naučili. Osim toga, u kupovini ili izlascima, uvijek postoji mnogo prilika da se koristite jezikom.


Dolazak >>

Putovanje je dio iskustva vašeg jezičnog putovanja. Preporučujemo da rezervirate let za Nizzu. S aerodroma možete jednostavno doći do smještaja javnim prijevozom. Dodatno se može organizirati i transfer s aerodroma ili željezničke postaje. Kontaktirajte nas za više informacija.



Nakon jezičnog tečaja - Izdvajamo u Nizzi:

  • posjetite izložbu Henri Matissa

  • unajmote jet-ski i vozite se Sredozemnim morem

  • posjetite Restaurant ‘La Route du Miam’ i probajte njihove specijalitete

  • kušajte domaće prozivode na sajmu ‘Cours Saleya’

  • pogledajte djela Edgara Degasa u ’Musee des Beaux Arts’ 

  • posjetite katedralu Sainte-Réparate

  • istražite avantgardu u ‘MAMAC - Musée d'Art Moderne et d'Art Contemporain’ 

Besplatno savjetovanje
Pošalji

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .