Lisa! jezična putovanja

LISA! jezična putovanja Francuska |Montpellieru |2tjedna/ana 5459 HRK

 
051 292 708
team@jezicnaputovanja.com
ponedjeljak - petak — 08:00 - 16:00

Tečajevi francuskog u Montpellieru

Uživajte u čaši vina Languedoc dok sjedite na terasi kafića, promatrate grupicu muškaraca kako boćaju i predivne žene u prolazu ulicama.

LISA-Sprachreisen-Franzoesisch-Montpellier-Plca-de-la-Comedie-Oper-Ausgehen-Stadtzentrum-Schule-zentral-Sighseeing-Einkaufen-Ausgehen


3 razloga za Montpellier:

  1. Lokacija: Škola u lprekrasnom starom gradu, blizina svega

  2. Dugoročni tečajevi: niski troškovi života, povoljni izleti

  3. Kvaliteta: tečajevi jezika i kulture, minternacionalni polaznici


Montpellier se nalazi na obali Mediterana, na jugu Francuske, gdje je 300 sunčanih dana na godinu. Grad je pun širokih bulevarda sa visokim zelenim stablima, idiličnim kućama i uskim ulicama u povijesnom centru grada. Velik dio populacije od 240.000 stanovnika su studenti, koji populaciju ovog grada čine najmlađom u Francuskoj. Okružen je brežuljcima na kojima su brojni vinogradi, polja lavande, a poznat je po svojem starom gradu , ali i modernim dijelovima grada, poput Antigone gdje se nalaze veliki uredi i neo klasične zgrade koje je dizajnirao poznati španjolski arhitekt Ricardo Bofill. Dugačke promenade i osunčani trgovi u starom gradu prepuni su kafića sa prekrasnim terasama; baš poput Place Saint-Roch, gdje jutarnji šetači uživaju oko podneva u čaši vina rose iz lokalne vinarije tj. regije Languedoc- Rousillon. Botanički vrt u Montpellieru, prvi u Francuskoj, izgrađen je 1593.g. Poznat kao Jardin des Plantes, ovaj predivni vrt danas sadrži oko 3000 različitih vrsta biljaka. Odavde mala stazica vodi do Porte du Peyrou, trijumfijalnog svoda , sagrađenog u čast Louisa XIV. Prošetajte ovom avenijom stabala da dobijete mir, vidite prekrasno održavan park Promenade de  Peyrou, odakle možete uživati u prekrasnom pogledu na stari Aquaeduct. Sigurno ćete vidjeti stare Francuze kako boćaju u svakom parku u Montpellieru, kako se jako koncentriraju dok bacaju boću i pokušavaju izbiti boću protivnika što dalje.
 

LISA-Sprachreisen-Franzoesisch-Montpellier-Strand-Meer-Sonne-Sommer-baden-Palavas-Sandstrand


Akreditacije »

Ova jezična škola je vrlo visoko rangirana i prepoznata od strane organizacija kao što su Maison de la France i Chamber Commerce in Montpellier i članica je IALC-a. Polaznici sa svih strana svijeta dolaze na ovu lokaciju! Škola nudi i pripremne tečajeve za DELF i DALF ispite. Svi naši predavači su izvorni govornici, a specijalizirani za predavanje francuskog kao stranog jezika.


Tijek Vašeg jezičnog tečaja »

Po dolasku, molimo Vas, ukoliko niste rezervirali transfer, da se zaputite do svog smještaja. Prvog će Vas dana u školi rasporediti u grupe, prema predznanju; tako jamčimo optimalan uspjeh učenja. Nakon tečaja ćete imati dovoljno vremena za istraživanje grada. Škola nudi nekoliko aktivnosti tokom tjedna. Školsko osoblje će Vas rado savjetovati i preporučiti gdje otići, a možete se i sami uputiti. Ovdje ćete uvijek naći istomišljenike s kojima možete istraživati. Komunikacija s mještanima je izvrstan dopuna učenju jezika. Smještaj u obitelji domaćina također daje prednost učenju, jer možete direktno primijeniti ono što ste naučili. Osim toga, u kupovini ili izlascima, uvijek postoji mnogo prilika da se koristite jezikom.


Dolazak »

Putovanje je način života, a vaš put i dolazak isto dio vašeg jezičnog putovanja. Preporučujemo da uzmete let za Montpellier. Transfer sa aerodroma, željezničke ili autobusne stanice do vašeg obiteljskog smještaja je već uključen u cijenu tečaja za dolaske do 22,15 sati. Za više informacija molimo kontaktirajte nas putem kontakta u zelenom polju s desne strane. Vrlo rado ćemo vas dodatno savjetovati.



Nakon jezičnog tečaja - Izdvajamo u Montpellieru:

  • posjetite katedralu Saint-Pierre

  • razgledajte modernu umjetnost  u Musée Fabrea 

  • Istražite Place de la Comédie, biciklom pređite grad

  • provedite svečanu večer u operi

  • Shopping na trgu Jean Jaures

  • Kupanje i sunčanje na plaži u Palavasu

  • Posjetite akvarijum "Mare Nostrum"

  • Uživajte ​​u planininarenju na brdo 'Pic Saint-Loup'

  • prošetajte lukom i probajte pitu od lignji 'Tielle'

Besplatno savjetovanje
Pošalji

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .