Lisa! jezična putovanja

Dublin

 
051 292 708
team@jezicnaputovanja.com
ponedjeljak - petak — 08:00 - 16:00

Tečajevi engleskog u Dublinu

Dublin je mjesto brojnih studenata, kojima ne treba ništa drugo nego navečer posjetiti pub i uživati u svirci benda uživo. Ovaj živahni gradić okružen je zelenim poljima punim ovaca i suhozida, te  netaknutim plažama.

LISA-Sprachreisen-Englisch-Dublin-Irland-TEmple-Bar-Ausgehen-Pubs-Bars-Nachtleben-Einkaufen


3 RAZLOGA ZA DUBLIN:
 

  1. Kvaliteta: Moderna škola, u blizini smještaja
  2. Lokacija: škola u centru grada, u blizini brojnih atrakcija 
  3. Razne vrste tečajeva: intenzivni tečajevi, pripreme za jezične diplome, individualni sati

Dublin je zaista grad mladih; gotovo pola stanovnika su studenti. U Temple bar četvrti je klub do kluba; ulična glazba i glazba iz klubova odjeukuje kroz srednjevjekovne ulice starog vikinškog grada. Irska folk glazba i žamor gomile glasova dopiru iz pubova. Ovdašnji ljudi jako vole svoje pubove i posjećuju ih gotovo svake večeri. Stanovnici Dublina, turisti i studenti druže se zajedno u pubovima.

   

LISA! jezični tečajevi >>

LISA! Tečajevi u Dublinu su visokokvalitetni tečajevi engleskog jezika sa smještajem. Naši tečajevi početi svakog ponedjeljka. Ako tečaj počinje na blagdan, tečaj počinje u utorak (vidi raspored). Naš super intenzivni tečaj jezika u Dublinu priznaje se u Njemačkoj u nekoliko saveznih država što je obrazovni dopust.
Engleska razred je pogodan za studente i profesionalce, za početnike i napredne jeziku. Tijekom svog jezika putovanja živite u odabranim obiteljima domaćinima. Nudimo u drugim školama u Dublinu jezičnih i kulturnih putovanja. Informacije o tečajevima engleskog jezika naših uspio za djecu i mladež može naći pod točkom izbornika "student".


Akreditacije >>

Škola je priznata od strane ACELS-a i članica je organizacija MEI, EQUALS, IALC i IATEFL. Svi predavači su specijalizirani predavati svoj materinji jezik kao strani jezik.

 

Tijek vašeg jezičnog tečaja >>

Po dolasku u Dublin, molimo Vas, ukoliko niste rezervirali transfer, da se zaputite do svog smještaja. Prvog će Vas dana u školi rasporediti u grupe, prema predznanju; tako jamčimo optimalan uspjeh učenja.

Nakon tečaja ćete imati dovoljno vremena za istraživanje grada. Škola nudi nekoliko aktivnosti tokom tjedna. Školsko osoblje će Vas rado savjetovati i preporučiti gdje otići, a možete se i sami uputiti. Ovdje ćete uvijek naći istomišljenike s kojima možete istraživati. Komunikacija s mještanima je izvrstan dopuna učenju jezika. Smještaj u obitelji domaćina također daje prednost učenju, jer možete direktno primijeniti ono što ste naučili. Osim toga, u kupovini ili izlascima, uvijek postoji mnogo prilika da se koristite engleskim jezikom.


Dolazak >>

Putovanje je način života, a dio Vašeg jezičnog putovanja je i Vaš let avionom. Preporučujemo da dođete avionom u Dublin. S caerodroma možete jednostavno doći do svojeg smještaja koristeći javni prijevoz. Uz nadoplatu možete rezervirati i našu uslugu transfera do smještaja. Transfer je moguće rezervirati samo kod smjetaja u obitelji. Za daljnje informacije, molimo kontaktirajte naš tim. Bit će nam drago pružiti Vam još informacija i savjetovati Vas dodatno.




Nakon jezičnog tečaja - Izdvajamo u Dublinu:
 

  • Pješačenje srednjovjekovnim starim gradom Dublina

  • Degustacija pive u Guinnessovom skladištu sirovina

  • Izlet u svijet goblina u "Kućni duh muzeja"

  • Posjet Katedrali Kristove crkve 

  • Posjet  dvorcu Dublin Castle 

  • Posjet Trinity College

  • pogledajte predstavu u Abbey kazalištu

  • Izlet u prekrasne doline Glendalough

 

Besplatno savjetovanje
Pošalji

Thank you for your inquiry.

Your inquiry has been received. We will respond as soon as possible.

Your inquiry number is .